23.04.2017

Международното дружество на Изи Кредит в Румъния – iCredit, отваря 15 нови регионални офиса и създава 500 работни места през 2017

news article image

Международното дружество на финансовата институция Изи Кредит в Румъния – iCredit, обяви плановете си да създаде 500 нови работни места и да отвори 15 нови регионални офиса в Румъния през 2017. Разрастването на румънския пазар ще увеличи служителите на едно от водещите дружества, специализирани в предоставянето на финансови услуги, до 1500 души в 90 регионални офиса в страната до края на 2017, превръщайки компанията в един от най-големите работодатели във финансовия сектор в Румъния.

„Плановете ни за 2017 за разрастване на бизнеса с отварянето на повече от 500 работни места и разширяването на мрежата ни е в съответствие със стратегията за развитие на iCredit за Румъния. Вярваме, че това ще се отрази благоприятно на страната като цяло, тъй като ще успеем да осигурим достъп до още по-добри финансови продукти и услуги на клиентите. В момента iCredit поддържа портфолио на стойност над 18 млн. евро и има екип от над 1 000 професионалисти, работещи в седалищата на компанията ни в Букурещ и 76-те офиса в страната“, заяви Горан Арсов, изпълнителен директор на iCredit Румъния.

Информацията за разрастването на iCredit на пазара в Румъния съвпада с текущата имиджовата кампания на дружеството. С нея се представят финансовите услуги на компанията от врата до врата в помощ потребителите за посрещане на техните най-обикновени и най-необикновени моменти в живота. Инициативата е адаптирана от успешната реклама на пазара в България, която родната компания Изи Кредит провежда от началото на годината.

Ask a question Задай въпрос