25.02.2014

Мениджър на Изи Кредит стана шести в тласкането на гюле на шампионата в Добрич

news article image

Регионалният мениджър на офиса на Изи Кредит във Враца Йордан Манчев зае призовото 6-то място при мъжете в тласкането на гюле на тазгодишния Национален шампионат по лека атлетика в зала. Шампионатът се проведе в средата на февруари в зала „Добротица” в Добрич.

Йордан Манчев се представи изключително достойно предвид професионалния статут на останалите състезатели. „Не съм удовлетворен от резултата си, но предвид класата на съперниците ми, недостатъчната подготовка и възрастта ми, и това място в класирането не е малко постижение”, коментира 39-годишният мениджър на Изи Кредит, който тренира тласкане на гюле за удоволствие.

Амбициите на Йордан са да продължи да се състезава поне до 46 години. Предстои му състезание в националния шампионат по лека атлетика на открито през лятото, който най-вероятно ще се проведе в Националната спортна академия.

Йордан Манчев е редовен участник в щафетата по лека атлетика на Изи Спартакиада – спортният празник на служителите на Изи Кредит. Той е и носител на приза „Най-голям фен” на спартакиадата заради колоритното му поведение и силната подкрепа, която оказва на своите отбори.

Ask a question Задай въпрос