10.09.2014

Мениджър „Бизнес развитие” в Easy Credit International - най-интригуващата позиция на форума „Кариера в България”

news article image

Мениджър „Бизнес развитие” в международното поделение на „Изи Асет Мениджмънт” АД (Изи Кредит) - Easy Credit International, се оказа сред най-интересните позиции за работа за българите с международен професионален опит, които участваха в седмото поред изложение „Кариера в България. Защо не?”.

Форумът се проведе на 10 септември в Интер Експо Център в София и беше посетен от над 1000 души. Изи Кредит, която е сред водещите финансови институции в Централна и Източна Европа, участва за четвърта поред година и отново привлече силен интерес сред търсещите професионална реализация.Акцент в предложенията на Изи Кредит тази година беше позицията мениджър „Бизнес развитие” за международната структура на компанията.

Компанията разширява бизнеса си извън България в Централна и Източна Европа и се нуждае от професионалисти с предприемачески дух, които да й помогнат за изпълнението на международните й цели. Към момента Изи Кредит е представена в Румъния, Украйна и Полша, и планира да навлезе в нови страни в региона. До края на годината се очаква старт в Чехия и Македония. „Търсим отворени към предизвикателства, талантливи и предприемчиви хора, с мениджърски опит, изявени лидерски качества и добри комуникационни умения. Нуждаем се от будни и мобилни професионалисти – хора, които се събуждат още преди сутрешното си кафе”, заяви Веселина Петева, експерт „Подбор на персонала” в Изи Кредит, която представяше щанда на компанията на тазгодишния форум „Кариера в България. Защо не?”.

Изискванията към кандидатите са: поне 4-5 години международен професионален опит, висше бизнес образование и владеенето на отличен писмен и говорим английски. Ползването на повече от един чужд език е предимство.

Всеки одобрен кандидат преминава през 3 до 6-месечна обучителна мениджърска програма, включваща три етапа и предвиждаща работа в централата на Easy Credit International в София и в нейните три филиала – в Украйна (компанията работи само в региона на страната, която не е засегната от военните действия), Румъния и Полша. По време на обучението всеки кандидат ще се запознае в детайли с модела на бизнеса и ще бъде ангажиран с различни проекти. Ще се работи в екип с изпълнителните директори на отделните подразделения и с директора „Международно развитие” на Изи Кредит. На третия етап от програмата, от кандидатите ще се очаква да представят разработен от тях и екипа, с който работят, бизнес план за навлизане на нов пазар и създаване на нов филиал. На успешно преминалите през програмата ще бъде предложена позицията мениджър „Бизнес развитие” в новия филиал.

Десетки посетители на форума „Кариера в България. Защо не?” вече заявиха намерението си да кандидатстват за позицията на щанда на Изи Кредит. Много млади българи, които все още се обучават в чужбина, поискаха и да се включат в стажантската програма на компанията.

Всеки, който е заинтригуван от международна кариера и стаж в Изи Кредит, може да изпрати имейл на hr@easycredit.bg.

Ask a question Задай въпрос