01.11.2023

Мале, каква промоция, в която всеки може да участва.

news article image

Коледа наближава, а с празничния сезон е време да обявим и коледната си кампания "МАЛЕ, КАКВА ПРОМОЦИЯ". В промо периода 1 ноември-22 декември 2023 г. всеки може да участва за  спечелването на голямата награда - почивка за двама в рая на земята, МАЛДИВИТЕ.

Всеки, който желае да се включи в промоцията, може да направи това, като попълни формата за участие на официалния уебсайт на Изи Кредит или като се свърже с нас на националния ни телефон на номер 0700 18 100 (без допълнително таксуване). Победителя ще обявим официално на сайта на 29 декември 2023 г.

Никак не е случайно името на коледната ни кампания „МАЛЕ, КАКВА ПРОМОЦИЯ“, защото именно МАЛЕ се казва столицата на МАЛДИВИТЕ – едно място с неповторимо очарование. МАЛЕ се намира на един от приказните острови и предлага невероятно красиви плажове с бял фин пясък, кристално чисти води и възможности за незабравими гмуркания и водни спортове. Столицата на МАЛДИВИТЕ е истинска туристическа перла със своите културни забележителности, магазини и възможности за разнообразни кулинарни изживявания.

Не изпускай шанса да спечелиш невероятна почивка за двама и да си подариш незабравима Коледа. Участвай в коледната кампания на Изи Кредит и може би още след Коледа ще си на път за МАЛДИВИТЕ с любим човек!

Ask a question Задай въпрос