18.12.2016

Магията на нежните лица, които стоят зад Изи Кредит

news article image

Една от водещите небанкови финансови институции у нас Изи Кредит представя в специална поредица част от нежните лица на своя бизнес, като поставя специален фокус върху магията на дългогодишните си служители и кредитни консултанти, които са в структурата на финансовата институция почти от самото й създаване през 2005 г.  

Какво е толкова дълго  време да работиш и да бъдеш част от компания лидер в небанковия  сектор? За това разказват Емилия Бечева (E.Б.), Организатор продажби и Биляна Михайлова (Б.М.), Мениджър развитие  в офиса на Изи Кредит в гр. Видин. Като част от екипа на Изи Кредит те, заедно с още 3500 свои колеги - жени и мъже като тях, допринасят за това навсякъде в България всички, които искат нещо или имат нужда, във всеки един момент да получават достъп до финансови услуги.


Как се чувстваш вече десет години в компанията на Изи Кредит?

Б.М. – Бих го описала с една дума, просто фантастично.

E.Б. – В началото ми беше трудно, като всичко ново, но през това време свикнах много с компанията, с колегите. Знам, че мога да разчитам на тях във всяко едно отношение.


Какво те задържа толкова дълго време в Изи Кредит?


Б.М. – Преди всичко естеството на самата работа, в което включвам контакта с хората, екипа, отношението на компанията. Ние всички си помагаме един на друг. Какво повече му трябва на човек?


E.Б. – Отдавам това на екипа, с който работя; спецификите на дейността, която изпълнявам; и гъвкавото работно време, което ме устройва.


Как би описала Изи Кредит като компания, за която работиш 10 години?


Б.М. – Динамично развиваща се компания, която се грижи за служителите си, и която е последователна и постоянна във всичко, което прави.

E.Б. – Най-добрата на пазара в страната според мен, която вече 11 години устоява на променящата се среда. Самата аз съм доказателство за това каква компания е Изи Кредит, работя в нея почти от самото й създаване през 2005 г.


Какво се е променило в теб от както работиш в Изи Кредит?


Б.М. – Смея да кажа, че станах по-търпелива, научих се да изслушвам хората около мен и наистина да им помагам, за да реализират онова, от което имат нужда.


E.Б. – Определено се промени характерът ми. Станах по-общителна и по-уверена в себе си, убедих се, че мога да се справям с предизвикателствата пред мен.


Какво би казала на твои колеги, които сега започват работа в компанията?


Б.М. – Да не се отказват, да са по-търпеливи, да са смели и да знаят, че трудностите не са нещо непреодолимо. Последните по-скоро да приемат като предизвикателство, което ако си уверен и вярваш в себе си, преодоляваш с лекота.

E.Б. – Да бъдат упорити, да работят с желание, както и да бъдат постоянни. Защото ако човек иска нещо много силно, то няма как да не го постигне.


На снимката: Биляна Михайлова (Б.М.) и Емилия Бечева (E.Б.)

Ask a question Задай въпрос