Магията на нежните лица, които стоят зад Изи Кредит

19 декември 2016
Магията на нежните лица, които стоят зад Изи Кредит

Магията на нежните лица, които стоят зад Изи Кредит

19 декември 2016

Една от водещите небанкови финансови институции у нас Изи Кредит представя в специална поредица част от нежните лица на своя бизнес, като поставя специален фокус върху магията на дългогодишните си служители и кредитни консултанти, които са в структурата на финансовата институция почти от самото й създаване през 2005 г.  

Какво е толкова дълго  време да работиш и да бъдеш част от компания лидер в небанковия  сектор? За това разказват Емилия Бечева (E.Б.), Организатор продажби и Биляна Михайлова (Б.М.), Мениджър развитие  в офиса на Изи Кредит в гр. Видин. Като част от екипа на Изи Кредит те, заедно с още 3500 свои колеги - жени и мъже като тях, допринасят за това навсякъде в България всички, които искат нещо или имат нужда, във всеки един момент да получават достъп до финансови услуги.


Как се чувстваш вече десет години в компанията на Изи Кредит?

Б.М. – Бих го описала с една дума, просто фантастично.

E.Б. – В началото ми беше трудно, като всичко ново, но през това време свикнах много с компанията, с колегите. Знам, че мога да разчитам на тях във всяко едно отношение.


Какво те задържа толкова дълго време в Изи Кредит?


Б.М. – Преди всичко естеството на самата работа, в което включвам контакта с хората, екипа, отношението на компанията. Ние всички си помагаме един на друг. Какво повече му трябва на човек?


E.Б. – Отдавам това на екипа, с който работя; спецификите на дейността, която изпълнявам; и гъвкавото работно време, което ме устройва.


Как би описала Изи Кредит като компания, за която работиш 10 години?


Б.М. – Динамично развиваща се компания, която се грижи за служителите си, и която е последователна и постоянна във всичко, което прави.

E.Б. – Най-добрата на пазара в страната според мен, която вече 11 години устоява на променящата се среда. Самата аз съм доказателство за това каква компания е Изи Кредит, работя в нея почти от самото й създаване през 2005 г.


Какво се е променило в теб от както работиш в Изи Кредит?


Б.М. – Смея да кажа, че станах по-търпелива, научих се да изслушвам хората около мен и наистина да им помагам, за да реализират онова, от което имат нужда.


E.Б. – Определено се промени характерът ми. Станах по-общителна и по-уверена в себе си, убедих се, че мога да се справям с предизвикателствата пред мен.


Какво би казала на твои колеги, които сега започват работа в компанията?


Б.М. – Да не се отказват, да са по-търпеливи, да са смели и да знаят, че трудностите не са нещо непреодолимо. Последните по-скоро да приемат като предизвикателство, което ако си уверен и вярваш в себе си, преодоляваш с лекота.

E.Б. – Да бъдат упорити, да работят с желание, както и да бъдат постоянни. Защото ако човек иска нещо много силно, то няма как да не го постигне.


На снимката: Биляна Михайлова (Б.М.) и Емилия Бечева (E.Б.)