05.03.2013

Лоялните кредитополучатели ползват евтини заеми и атрактивни подаръци

news article image

На всеки му се налага да тегли пари назаем. Но как да си осигурим най-изгодните условия за кредит? Практиката показва, че това лесно може да се постигне, ако сме лоялни клиенти на една и съща фирма-кредитор. Колкото по-редовно ползваме услугите на фирмата, толкова по-големи отстъпки и привилегии ни се полагат.

Добър пример в това отношение е Изи Кредит, една от големите компании за бързо кредитиране. Компанията има своя програма за лоялност - „Изи Бонус”, а клиентите в нея получават по-евтини кредити и атрактивни подаръци. Всеки заем носи бонус точки, които клиентът след това заменя за отстъпка по следващ кредит или някой от атрактивните подаръци от каталога по програмата. При натрупването на 20 000 точки, клиентът придобива ВИП статут, който му дава право на до 30% по-евтин заем – VIP Easy. Освен средства, ВИП клиентите пестят и време. Одобрението на техните кредити отнема само два часа. От програмата вече са се възползвали хиляди като броя им расте с всеки изминал ден.

Клиентите ни са специални и освен бързи кредити и пари назаем заслужават лично отношение, подаръци и приятни изненади”, обясниха идеята си с програмата за лоялност от Изи Кредит. Амбициите на компанията са да разширява непрекъснато предложенията по „Изи Бонус”. Като от скоро лоялните клиенти на Изи Кредит могат да заменят бонус точките си и за карта „Изи Бонус”, която дава право на отстъпки при пазаруване в мрежата на различни търговски вериги.

Ask a question Задай въпрос