01.04.2013

Лидерът в бързото кредитиране предлага стаж на мениджърска позиция

news article image

Шестмесечен стаж на мениджърска позиция в търговската структура на една от най-прогресиращите български компании с възможност за оставане на постоянна работа. Това предлага на студентите и младите професионалисти в България Изи Кредит, компанията-лидер в бързите заеми. Стажантските позиции бяха представени на форума „Национални дни на кариерата”, организиран от сайта за кариери и работа jobtiger.bg в най-големите градове в България от 12 март до 3 април. Предложението на Изи Кредит привлече интереса на стотици млади хора, търсещи своя професионален път.

Търговската структура на Изи Кредит е отлична възможност за летящ старт в кариерата и за развитие на предприемачески умения у младите хора”, заяви Екатерина Дончева, експерт „Подбор на персонала” в Изи Кредит. Стажът в Изи Кредит е платен и включва обучение и индивидуална програма с поставени цели. Стажантите работят на трудов договор на позицията „Мениджър развитие”. Работата е свързана с изграждане и управление на екип от кредитни консултанти, които осъществяват директните продажби на компанията. Възнаграждението им включва фиксирана заплата плюс процент от изпълнените търговски цели. Всеки стажант получава персонална помощ от ментор в лицето на регионалния мениджър на офиса, в който работи. Голямо предимство е, че младите специалисти могат да проведат стажа си във всеки един от общо 120-те офиса на Изи Кредит в цялата страна. „В Изи Кредит не се притесняваме да даваме шанс на млади хора без опит да заемат и мениджърски позиции. Имаме много примери с хора, дошли без никакъв опит и превърнали се в най-успешните мениджъри в страната”, коментира Горан Арсов, директор „Човешки ресурси” в компанията.

Във връзка с разрастването на бизнеса си, Изи Кредит търси да наеме в момента и софтуерни и IT специалисти за централния си офис в София. Всеки заинтересуван може да изпрати биография и мотивационно писмо на hr@easycredit.bg.

Ask a question Задай въпрос