06.08.2013

Летящ старт в кариерата в търговската структура на Изи Кредит

news article image

Лидерът в бързите кредити, доставяни в дома на клиента – Изи Кредит, предлага отлична възможност за професионално развитие.

Предложението е шест месечен стаж на мениджърска позиция в търговската структура, с възможност за оставане на постоянна работа. Стажантите работят на трудов договор на позицията „Мениджър развитие”, като основната им отговорност е да управляват екип от кредитни консултанти, които осъществяват директните продажби на компанията. Стажът е платен и включва обучение и индивидуална програма с поставени цели. Възнаграждението е фиксирана заплата плюс процент от изпълнените търговски цели. Всеки стажант може да разчита на персонална помощ от ментор в лицето на регионалния мениджър на офиса, в който работи.

Търговската структура на Изи Кредит е отлична възможност за летящ старт в кариерата и за развитие на предприемачески умения”, смята Екатерина Дончева, експерт „Подбор на персонала” в Изи Кредит При предишното издание на стажантската програма през пролетта, Изи Кредит получи стотици кандидатури като в компанията бяха назначени 8 стажанта. „В Изи Кредит не се притесняваме да даваме шанс на млади хора без опит, които след като бъдат подготвени и обучени, заемат и мениджърски позиции. Имаме много примери с хора, дошли без никакъв опит и превърнали се в най-успешните мениджъри в страната”, коментира Горан Арсов, директор „Човешки ресурси” в компанията. Голямо предимство е, че стажът може да бъде проведен във всеки един от общо 130-те офиса на Изи Кредит в България.

Кандидатури се приемат на имейл jobs@easycredit.bg. Крайният срок за кандидатстване е краят на септември.

Ask a question Задай въпрос