Летните забавления не са за пропускане с Изи Кредит

16.07.2015

Компанията-лидер в бързите кредити - Изи Кредит, отправя специално предложение към своите клиенти за продукта си Изи Макс (Easy Max). Само през юли и август, всеки нов клиент на трудов договор може да кандидатства за паричен заем по продукта срещу изискване за брутен доход равен на минималната работна заплата. Така работещите на трудов договор ще могат да кандидатстват за паричен заем от 500 до 5000 лв. и да направят възможни плановете си за лятото. Под нов клиент се разбира такъв, който никога не е сключвал договор за паричен заем с дружеството или такъв който не е сключвал договор за паричен заем повече от шест месеца.

Досега за кандидатстване за продукта Изи Макс се изискваше минимален осигурителен доход в размер на 600лв. за работещи в частния сектор и 400 лв. - за тези в държавния. До края на месец август тази бариера е премахната и още повече клиенти ще могат да се възползват от Изи Макс.

Изи Макс е специално създаден кредит за нуждите на работещите на трудов договор и е с преференциални нива на оскъпяване. Както останалите заеми на Изи Кредит, Изи Макс също се отпуска много бързо. Максималната сума, която клиентите могат да изтеглят е 5000 лв. и е по-висока от тази за останалите кредити на Изи Кредит, за които таванът е 3000 лв. Изи Макс предоставя възможността за двуседмични погасителни вноски, което е много удобно за работещите, които получават аванс и заплата в рамките на месеца.Може да се запознаете с условията и параметрите на Изи Макс на тел. 0 700 18 100 (без допълнително таксуване) или в сайта ни тук.

Ask a question
Ask a question Задай въпрос