23.04.2014

Кюстендил дебютира в „Спортувай с Изи Кредит в твоя град” на 27 април

news article image

След Плевен, Русе, Пловдив и Благоевград, второто годишно издание на националната спортна програма „Спортувай с Изи Кредит в твоя град” продължава с турнир в Кюстендил. Градът ще направи своя дебют като домакин в програмата тази неделя, 27 април. Всеки ще може да се включи безплатно в състезания по лека атлетика, колоездене и баскетбол 3 на 3. Началото на игрите е 10 ч., на централния площад в града. Записването за участие ще се извършва до 9.30 ч. на мястото за провеждане, както и онлайн на www.easycredit.bg/sport.

Класираните на първите три места в отделните спортове ще си разпределят награден фонд от 3000 лв., под формата на парични и предметни награди. Най-добрите в леката атлетика и колоезденето над 18 г., както и баскетболния отбор-шампион над 18 год., ще участват на националните финали в програмата в к.к. „Албена” на 14-15 юни.

Професионални аниматори ще отделят специално внимание и на децата, като ги забавляват с интересни спортни игри с награди.

„Спортувай с Изи Кредит в твоя град” се организира от Изи Кредит, с подкрепата на Асоциация спорт в свободното време и общините на градовете-домакини. Общият награден фонд за победителите в тазгодишното издание е 27000 лв., под формата на парични и предметни награди. Кулминацията на спортния проект на Изи Кредит тази година ще е 31-ят Софийски маратон, който ще се проведе на 12 октомври. Изи Кредит отново ще бъде генерален спонсор.

Снимки и новини от „Спортувай с Изи Кредит в твоя град” има и на https://www.facebook.com/EasyCreditBG

 

Предстоящите събития от програмата „Спортувай с Изи Кредит в твоя град”

Дата

Град

Място

27 април

Кюстендил

Център

10 май

Бургас

Морската градина

17 май

Варна

Морската градина

24 май

София

Борисовата градина

14-15 юни

к.к. „Албена”

Финали

Ask a question Задай въпрос