08.04.2020

Кредит Пенсионер зарадва 200 активни българи в златната възраст

news article image

Дори в най-трудните моменти животът не спира, а Изи Кредит е винаги до вас! Добрите новини са навсякъде, стига да ги потърсим и да им се порадваме. За двеста от нашите клиенти-пенсионери последните два месеца донесоха именно по една допълнителна радост.

На 31 март в Изи Кредит изтеглихме последните петима късметлии в специалната програма за нашите клиенти-пенсионери, която се проведе през последните два месеца. Между 3 февруари и 31 март всички потребители над 55 години, които получават пенсия по възраст стаж или болест и сключиха договор за паричен заем за продукта Кредит Пенсионер, участваха в теглене за 200 ваучера на стойност 50 лв. Всеки работен ден от началото на февруари насам теглихме по пет парични награди за нашите активни пенсионери. Допълнително всеки клиент, изтеглил Кредит Пенсионер, при усвояване на заема си получаваше и скреч карта с възможност да се сдобие с много допълнителни подаръци за домакинството или бонус точки в програмата ни за лоялност.

На всички спечелили – честито!

Кредит Пенсионер е в размер от 100 до 2 500 лв. Срокът на изплащане варира от 3 до 12 месеца, като погасителните вноски са месечни и фиксирани. Кандидатстването е максимално улеснено и бързо и става само с лична карта, като не е необходимо да бъде представен документ за получаване на пенсия.

Ask a question Задай въпрос