02.08.2021

Кредит Пенсионер вземи и прохладно лято имай ти. С Изи Кредит може да спечелиш един от 50 електрически вентилатора

news article image

Пенсионирането е един нов етап от живота. Когато скоростта на ежедневието е намалена, но не и възможностите, с които да се наслаждавате на живота. Кога, ако не сега, да играете карти с приятели, да гледате любим сериал или просто да се насладите на почивката, за която от години си мечтаете.

С грижа и внимание към този нов етап от живота на много хора, ние от Easy Credit създадохме кредитния си продукт Кредит Пенсионер с максимална сума за кандидатстване до 4 000 лв.

И защото подаръците не са само за децата и внуците, ние от Easy Credit искаме да направим комплимент и на вас. Подготвили сме специални награди, които да направят лятото по-прохладно и приятно.

От 02.08 до 31.08.2021 г. ще раздадем 50 бр. електрически вентилатори, които да ви разхлаждат в топлите дни и нощи.

Всеки, усвоил кредит в периода на кампанията, ще може да пробва късмета си като участва в промоцията ни. Всеки понеделник ще раздаваме по 10 бр. награди. Първото теглене ще бъде на 09.08.2021 г., а имената на печелившите ще обявим в нашия сайт.

На последното теглене на 01.09.2021 г. ще изтеглим имената на 20 щастливци.

Освен голямата награда сме подготвили специални летни аксесоари за прохладни дни и карти за игра. Да, карти за игра, защото знаем, че през лятото дните са по-дълги, а какво по-приятно има от една игра на карти с приятели… или три. Изпробвайте късмета си, може би някоя от нашите награди очаква точно вас.

Ask a question Задай въпрос