Кредит Пенсионер вземете и нов чушкопек си спечелете

04.08.2022

Никога не е късно да започнем подготовката за обичаната от нас зимнина. Дори и в разгара на лятото можем да се подсигурим с необходимото за любимата лютеница. Това става с лекота, когато Изи Кредит е до нас. От 01.08. до 30.09.2022 г. всеки клиент, усвоил Кредит Пенсионер, ще може да участва в специалния жребий, който ще зарадва 55 късметлии с нов чушкопек.

Всеки понеделник в периода на кампанията ще теглим по шестима клиенти, а последното теглене ще награди седем щастливци. Имената на победителите ще обявим в сайта на Изи Кредит.

Възползвайте се от атрактивните условия на продукта Кредит Пенсионер със суми от 100 до 4000 лв. и срок на погасяване от 3 до 12 месеца. Радвайте се на свободното време и наградете себе си с пътуване или отдавна желан подарък.

И докато чакате чушкопекът да опече зарзавата, можете да се разведрите със специално подготвените от нас листовки с кръстословици и любимото судоку.

С Изи Кредит се насладете на всеки етап от живота, за да бъдат дните активни и щастливи без значение от възрастта.

Още новини
Назад Как да влезем във форма без да харчим излишно
01.08.2022

Няма никакво съмнение, че спортът е изключително важен за здравето и начина, по който изглеждаме. Защо тогава ни е толкова трудно да поддърж...

Виж повече
Напред Изи Кредит ще те отведе в нов апартамент и на море
15.08.2022

Броени дни преди края на страхотната ни кампания е време да издадем и малко повече за мечтания подарък. Сигурно се чудиш къде се намира така...

Виж повече
Ask a question
Ask a question Задай въпрос