Кредит Пенсионер се отпуска със страхотен подарък през февруари

01 февруари 2012
Кредит Пенсионер се отпуска със страхотен подарък през февруари

Кредит Пенсионер се отпуска със страхотен подарък през февруари

01 февруари 2012

Кои са нещата, които радват възрастните хора? Децата, внуците, срещите с връстници в местния клуб на пенсионера? Определено. Като всички нас обаче и те са много щастливи, когато някой им направи подарък.

През този месец Изи Кредит ще изненада със златна възможност хората в златна възраст. Всеки, който в периода 1 — 29 февруари изтегли Кредит Пенсионер за сума от 200 лв. нагоре, ще получи прекрасен радиочасовник. „Вярваме, че с радиочасовника хората ще слушат своите любими песни в компанията на любимите хора”, коментираха от Изи Кредит.

Кредит Пенсионер е специално разработен за нуждите на пенсионерите по стаж и възраст или болест в България и една от малкото достъпни финансови услуги за възрастните хора в страната. Интересът към него расте постоянно през последните години и всеки месец хиляди хора се възползват от предимствата му.

Сумите, за които се кандидатства, са от 100 до 1500 лв., а срокът на погасяване - от 3 до 18 месеца. Заемът се отпуска много бързо – до 24 часа от подаването на заявката. Погасяването е чрез месечни вноски, съобразени с финансовите възможности на всеки клиент и обвързани с датата на изплащането на пенсиите. За удобство на клиентите заемът се отпуска и събира в техните домове от кредитните консултанти на Изи Кредит – не се чака по опашки и не се ходи до офиси.

Предимствата на Кредит Пенсионер са:

  • Месечни вноски;
  • Одобрение до 24 часа;
  • Обслужване във Вашия дом;
  • Без такси и комисиони.

Чрез заема пенсионерите в страната разрешават финансови проблеми веднага, без да чакат, докато спестят от пенсиите си. Проучванията на Изи Кредит сочат, че с Кредит Пенсионер се покриват неотложни разходи като покупката на лекарства, медицински услуги и лечение, битови сметки, ремонт на жилището. С него се купуват също продукти и услуги, които с текущата си пенсия хората не биха могли да си позволят. Често със заема пенсионерите подпомагат финансово и своите деца и внуци. Някои от клиентите ползват парите за почивки, екскурзии и дори за свой малък бизнес. Ограничения в начина на използването на парите няма и всеки разполага с тях както намери за добре.

„Изтеглих 300 лв. и успях да си платя сметките”, посочва Ангелина Тодорова от гр. Търговище, един от клиентите на Кредит Пенсионер. С 600 лв. Енчо Енчев, гр. Добрич е финансирал част от ремонта на семейния си мотел между Албена и Балчик, за да посрещне туристи през лятото, твърди самият той.

Клиентите на Кредит Пенсионер получават и допълнителни възможности за подаръци и преференции чрез програмата за лоялност Изи Бонус. Последната дава възможност на заемополучателите да печелят бонус точки при тегленето на заем, срещу които да получават отстъпки, разнообразни подаръци и предимства.