05.02.2012

Кредит Пенсионер се отпуска със страхотен подарък през февруари

news article image

Кои са нещата, които радват възрастните хора? Децата, внуците, срещите с връстници в местния клуб на пенсионера? Определено. Като всички нас обаче и те са много щастливи, когато някой им направи подарък. 

През този месец Изи Кредит ще изненада със златна възможност хората в златна възраст. Всеки, който в периода 1 — 29 февруари изтегли Кредит Пенсионер за сума от 200 лв. нагоре, ще получи прекрасен радиочасовник. „Вярваме, че с радиочасовника хората ще слушат своите любими песни в компанията на любимите хора”, коментираха от Изи Кредит.

Кредит Пенсионер е специално разработен за нуждите на пенсионерите по стаж и възраст или болест в България и една от малкото достъпни финансови услуги за възрастните хора в страната. Интересът към него расте постоянно през последните години и всеки месец хиляди хора се възползват от предимствата му.

Сумите, за които се кандидатства, са от 100 до 1500 лв., а срокът на погасяване - от 3 до 18 месеца. Заемът се отпуска много бързо – до 24 часа от подаването на заявката. Погасяването е чрез месечни вноски, съобразени с финансовите възможности на всеки клиент и обвързани с датата на изплащането на пенсиите. За удобство на клиентите заемът се отпуска и събира в техните домове от кредитните консултанти на Изи Кредит – не се чака по опашки и не се ходи до офиси.

Предимствата на Кредит Пенсионер са:
 

  • Месечни вноски;
  • Одобрение до 24 часа;
  • Обслужване във Вашия дом;
  • Без такси и комисиони.
     

Чрез заема пенсионерите в страната разрешават финансови проблеми веднага, без да чакат, докато спестят от пенсиите си. Проучванията на Изи Кредит сочат, че с Кредит Пенсионер се покриват неотложни разходи като покупката на лекарства, медицински услуги и лечение, битови сметки, ремонт на жилището. С него се купуват също продукти и услуги, които с текущата си пенсия хората не биха могли да си позволят. Често със заема пенсионерите подпомагат финансово и своите деца и внуци. Някои от клиентите ползват парите за почивки, екскурзии и дори за свой малък бизнес. Ограничения в начина на използването на парите няма и всеки разполага с тях както намери за добре.

„Изтеглих 300 лв. и успях да си платя сметките”, посочва Ангелина Тодорова от гр. Търговище, един от клиентите на Кредит Пенсионер. С 600 лв. Енчо Енчев, гр. Добрич е финансирал част от ремонта на семейния си мотел между Албена и Балчик, за да посрещне туристи през лятото, твърди самият той. 

Клиентите на Кредит Пенсионер получават и допълнителни възможности за подаръци и преференции чрез програмата за лоялност Изи Бонус. Последната дава възможност на заемополучателите да печелят бонус точки при тегленето на заем, срещу които да получават отстъпки, разнообразни подаръци и предимства.

 

Ask a question Задай въпрос