01.03.2020

Красиво бижу за дамите по случай осми март

news article image

В Деня на жената зарадвайте себе си или близка дама с колие с камък на Сваровски

Най-женственият празник наближава. Но дали сте готови за него? Традиционно с Изи Кредит имате шанса да зарадвате себе си или своя близка дама – тази година със стилно бижу. Всеки, който усвои какъвто и да е бърз кредит от Изи Кредит на 5 или 6 март, ще получи на момента специална скреч карта, която може да му донесе нежно колие с камък на Сваровски. Всички спечелили ще получат своя подарък веднага на място. Но това не е всичко. Към бляскавото украшение от Изи Кредит добавяме и специална картичка за 8 март, с която да поздравите своя близка приятелка или любимата.

На всички любими жени – УСПЕХ! Пожелаваме Ви още дълги години любов към живота и красиви моменти, които да споделяме и заедно.

Интересни факти за 8 март!

Идеята за създаване на международен ден на жената се появява след бурната индустриализация и икономически подем в началото на 20 век, когато избухват редица протести за подобряване условията на труд.

Календарната дата се свързва с първата масова проява на жени-работнички, състояла се на 8 март 1857 г. в Ню Йорк. Жените от шивашки и текстилни предприятия излизат на протест против лошите условия и ниските заплати. Те са атакувани и разпръснати от полицията.

Отоплителните уреди в автомобилите, съдомиялните машини, циркулярът, шоколадовите бисквити и хартиените торбички с правоъгълно дъно са изобретени от жени.

Първият компютърен специалист и компютърен програмист е именно жена, като на нейно име (Ада Байрон) дори има кръстен компютърен език.

 

Честит празник!

 

Ask a question Задай въпрос