11.02.2013

Клиентите на Изи Кредит вече могат да погасяват вноските си и на касите на Фастпей

news article image

От 05.02.2013 г. всички клиенти на Изи Кредит вече могат да погасяват вноските си и в касите за заплащане на битови и комунални сметки – Фастпей, в градовете София, Варна и Шумен. За улеснение на клиентите, всичките обекти са обозначени със стикер на Изи Кредит.

В гр. София касите са разположени в изключително удобни локации, като пазари и метростанции, с работно време от 07:30 до 19:30, събота от 09:00 до 15:00 ч. В гр. Варна касите са с работно време от 08:30 до 19:00 ч., събота от 09:00 до 12:00 ч. Плащането в мрежата на Фастпей позволява на всеки клиент да избере най-удобната за него каса и също така да заплати своите задължения за ток, вода, парно, мобилни или стационарни телефони, интернет, местни данъци и такси, и др.

Как става погасяване на вноските чрез системата на Фастпей?

Клиентът избира най-удобния за него офис на Фастпей. На гишето получава актуална информация за своето задължение, предоставяйки име, клиентски номер или своето ЕГН, след което може да погаси вноската си в полза на Изи Асет Мениджмънт АД. За всяко извършено плащане клиентът получава фискален бон, който се явява и документ доказващ погасяването на текущото задължение.

 

За допълнителна информация, новини и работно време на касите, може да посетите уеб страницата на Фастпей – www.bravoinvest.com

Ask a question Задай въпрос