04.12.2012

Клиенти и служители на Изи Кредит се забавляваха заедно на грандиозен концерт на звездите на Пайнер

news article image

Клиенти и кредитни консултанти на Изи Кредит, придружени от техни половинки, близки и приятели, се забавляваха над 3 часа на грандиозен концерт на звездите на Пайнер вчера. Концертът се проведев зала 1 на Националния дворец на културата в София. Всички те отидоха на концерта със специални покани, подарени им от лидера в бързото кредитиране за участието им в промоцията Easy Hits.

Концертът беше по случай 11-годишнина на телевизия Планета. На сцената излязоха 30-те най-популярни и обичани изпълнители на музикална компания „Пайнер” – Ивана, Преслава, Галена, Андреа, Глория, Анелия, Емилия, Мария, Борис Дали, Константин и други. Клиентите и служителите на Изи Кредит чуха техните най-големи хитове от тази година и се насладиханаграндиозното шоу. За да направипреживяването имоще по-незабравимо,Изи Кредитпоетранспортните разходи иги настанив един отлуксозните хотели в столицата.

Концертът и екскурзията до София бяха идеална награда. Малко беше студено в София, но важното е, че стана шоу. Много сме доволни”, коментира 29-годишният Димитър Димитров от Стара Загора, който беше довел и своя приятелка. Димитър изтеглил заем от Изи Кредит за ремонт на жилището си през пролетта, който му донесъл и късмета да спечели една от 20-те покани за концерта вчера. Сега младият мъж обмисля тегленето на нов кредит, за да обзаведе апартамента си. Бърз заем за ремонт доведе на концерта и 42-годишният Васил Спасов от Костенец. „Организацията е чудесна”, изрази задоволство спечелилият клиент, който дойде на събитието със съпругата си. Двамата са теглили заем от Изи Кредит поне 10 пъти, като освен за ремонти, соползвали парите за покриване на други спешни разходи.

Удовлетворени и усмихнати във вчерашната нощ, бяха и кредитните консултанти на Изи Кредит, спечелили също покани за концерта на Пайнер. „Харесвам всякаква музика и затова ми беше любопитно. А и кой не би желал да отседне в един от престижните хотели в София. За нас със съпруга ми това е като един меден месец”, коментира Иванка Чакърова, кредитен консултант от офис Бургас-Меден рудник. Иванка работи в Изи Кредит от 6 години и обслужва 200 клиента. „Много сме доволни от наградата и от избрания хотел”, каза 53-годишната Лиляна Александрова, кредитен консултант от офис Попово със 140 клиента. Още по-доволна от нея беше внучката й, която я придружаваше.

Имената на печелившите клиенти от промоцията Easy Hits бяха определени чрез жребий. Кредитните консултанти пък бяха подбрани на база най-много продажби за периода на промоцията.

 

Ask a question Задай въпрос