03.04.2014

Кампанията „Спечели подарък“ зарадва още 11 късметлии, печелившите вече са 55

news article image

Подаръците за клиентите на Изи Кредит, които пазят прилежно своите погасителни планове, продължават. В края на миналата седмица бяха изтеглени имената на поредните късметлии, които ще получат: 1 телевизор, 5 MP3 плеъра и 5 радиочасовника. Печелившите бяха определени чрез томбола в централния офис на компанията (имената им са най-долу). Така общият брой на късметлиите, които получиха подарък срещу погасителния си план, вече е 55.

Новите късметлии вече се радват на новите си придобивки. „За втори път печеля от късмета си в живота и за втори път това става благодарение на Изи Кредит”, сподели 58-годишният Кольо Колев, пенсиониран военен от Бургас и един от 11-те печеливши от миналата седмица. Кольо печели един от радиочасовниците, а при предишна томбола и кана за кафе.

Той е толкова отдавна клиент на Изи Кредит, че дори не си спомня кога точно е използвал услугите на компанията за първи път. Обикновено тегли заем с месечна вноска за битови сметки. Като бивш военен, Кольо е изключително дисциплиниран и прилежен в задълженията си, и винаги пази погасителния си план по заема – качество, което сега му се отплаща.

Раздаването на подаръци продължава. През май ще бъдат излъчени още 11 късметлии. Ако сте клиент на Изи Кредит, може да сте един от тях! Необходимо е само да се запази и предостави погасителния план при връчването на наградата.

Ask a question Задай въпрос