04.03.2014

Кампанията „Спечели подарък“ вече зарадва 44 късметлии

news article image

Подаръците за клиентите на Изи Кредит нямат край. Днес компанията изтегли имената на поредните късметлии, които ще получат 1 телевизор, 5 MP3 плеъра и 5 радиочасовника. Печелившите бяха определени чрез томбола в централния офис на Изи Кредит (виж имената им най-долу). Така общият брой на късметлиите вече е 44.

Много съм щастлив. Изненадахте ме много. Чак не можах да повярвам”, сподели 71-годишният Христо Кирчев от Елена, който спечели телевизор в началото на февруари. Преди по-малко от година Христо изтеглил Кредит Пенсионер, за да подпомогне бюджета си. Останал доволен от обслужването. Като повечето хора на неговата възраст, той е дисциплиниран и прилежен в задълженията си, и пази погасителния си план от първия ден. Така и късметът му се усмихнал. Останалите късметлии от „Спечели подарък” са не по-малко приятно изненадани.

До средата на май тази година всеки клиент на компанията може да участва в томбола за спечелване на подаръци. Необходимо е само да се запази и предостави погасителния план при връчването на наградата.

Всеки месец до средата на май 11 нови късметлии. В началото на април ще бъдат изтеглени имената на новите. Ако сте клиент на Изи Кредит, може да сте един от тях!


Ask a question Задай въпрос