Кампанията „Спечели подарък“ вече зарадва 44 късметлии

12 март 2014
Кампанията „Спечели подарък“ вече зарадва 44 късметлии

Кампанията „Спечели подарък“ вече зарадва 44 късметлии

12 март 2014

Подаръците за клиентите на Изи Кредит нямат край. Днес компанията изтегли имената на поредните късметлии, които ще получат 1 телевизор, 5 MP3 плеъра и 5 радиочасовника. Печелившите бяха определени чрез томбола в централния офис на Изи Кредит (виж имената им най-долу). Така общият брой на късметлиите вече е 44.

Много съм щастлив. Изненадахте ме много. Чак не можах да повярвам”, сподели 71-годишният Христо Кирчев от Елена, който спечели телевизор в началото на февруари. Преди по-малко от година Христо изтеглил Кредит Пенсионер, за да подпомогне бюджета си. Останал доволен от обслужването. Като повечето хора на неговата възраст, той е дисциплиниран и прилежен в задълженията си, и пази погасителния си план от първия ден. Така и късметът му се усмихнал. Останалите късметлии от „Спечели подарък” са не по-малко приятно изненадани.

До средата на май тази година всеки клиент на компанията може да участва в томбола за спечелване на подаръци. Необходимо е само да се запази и предостави погасителния план при връчването на наградата.

Всеки месец до средата на май 11 нови късметлии. В началото на април ще бъдат изтеглени имената на новите. Ако сте клиент на Изи Кредит, може да сте един от тях!