09.10.2012

Какво споделят стажантите на Изи Кредит за компанията и програмата "Ново начало"

news article image

Невена Петрова и Милка Цанкова са две от стажантките на Изи Кредит по програмата „Ново начало”. Двете помагат на колегите от дирекция „Човешки ресурси”. Невена е на 23 години и е завършила УННС в София, специалност Икономика на човешките ресурси. До Изи Кредит стига чрез интернет. Милка е на 27 години и има висше образование от Югозападния университет в Благоевград, специалност Управление на човешките ресурси. Преди настоящия си стаж е работила като рецепционист в хотел. Желанието й да се развива в сферата, за която е учила, я води в Централен офис на Изи Кредит през програмата „Ново начало".

Как стигнахте до Изи Кредит и какви са първите ви впечатления от компанията?

Невена Петрова: Разглеждах обяви в интернет и Изи Кредит беше една от компаниите, които ми хареса и кандидатствах. Не очаквах да ми се обадят, но ме потърсиха и ми дадоха шанс. Направихме интервюта, допаднахме си взаимно и ето ме сега тук. Познавах компанията преди това от интернет. Направи ми впечатление колко много млади хора има тук. Всички са много добронамерени, приемат ни топло и се държат много добре с нас.

Милка Цанкова: Търсих възможност за стаж по специалносттаси дълго време и Изи Кредит ми даде този шанс. Компанията е сериозна и много популярна. С офисите си покрива цяла България. Хората в нея са млади и със свежи идеи. Отношението е приятелско. Очаквам тук да усъвършенствам уменията си и да приложа на практика това, което съм научила.

Какви са амбициите ви в компанията?

Невена Петрова: Да натрупаме трудов стаж, знания и умения. Най-хубавото е, че програмата, чрез която сме тук, позволява да останеш на работа след приключването на стажа.

Ask a question Задай въпрос