27.09.2015

Къде ще сте след две седмици? Отговорът е в новото есенно предложение от Изи Кредит

news article image

Най-често знаем какви са ни плановете за следващите две седмици. Но за да бъдем по-смели в очакванията си, една от водещите компании за потребителско микрокредитиране в страната Изи Кредит представя поредното си атрактивно предложение за есента. Продуктът Изи Аванс е краткосрочен кредит до заплата, за който, в рамките на настоящата кампания, може да се кандидатства по бърза процедура в офисите на компанията в цялата страна.  

Актуалната оферта за заем по продукта Изи Аванс е валидна за нови клиенти на компанията, както и за настоящи потребители, които не са ползвали услугите на Изи Кредит повече от шест последователни месеца. Периодът на кампанията е от 29.09. до 31.10., а размерът на паричния заем, който може да се отпусне в една от над 140-те локации на компанията у нас, е от 200 до 400 лв. вкл.

Изи Аванс е специално разработен продукт за покриване на неотложни или планирани разходи до заплата със срок на погасяване от 14 дни. Като компания, ориентирана към индивидуалните нужди на клиента, Изи Кредит предоставя възможност на потребителите за удължаване на срока за изплащане на заема. Повече информация за Изи Аванс може да намерите тук или на националния телефон за клиенти 0700 18 100 (без допълнително таксуване).


Ask a question Задай въпрос