28.03.2011

Изи Кредит засади 6 дръвчета по случай шестгодишнината на компанията

news article image

Служителите на централния офис на компанията за бързи кредити „Изи Асет Мениджмънт” АД, по-известна като Easy Credit, засади днес 6 дръвчета в софийския квартал Люлин”. Поводът беше шестата годишнина от създаването на компанията.

На Благовещение точно преди обяд почти всички служители на компанията в офиса напуснаха за кратко работните си места и засадиха три смерча и три ружи в градинката недалеч от църквата „Св. Климент Охридски”. Само преди година на същата дата и на същото място за петата годишнина бяха посадени два смърча и три брезички. Затова служителите на Easy Credit си пожелаха с бъдещи такива инициативи пространството около църквата „Св. Климент Охридски” да се превърне в парк с пейки и много зеленина, в който майките от квартала да разхождат децата си.
Акция по засаждането на дръвчетата съвпадна и с инициатива на „Изи Асет Мениджмънт” АД за събиране на дарения за домове за деца и възрастни. В нея се включиха общо 2500 служители на компанията в цялата страна. Всички 100 офиса на дружеството в страната се преобразиха в пунктове за събиране на дрехи и играчки за сираците и книги и други вещи за пенсионерите от социалните домове.

Ask a question Задай въпрос