23.06.2011

Изи Кредит зарадва с нова площадка и децата в Петрич

news article image

Петрич е поредният град, на който компанията ни „Изи Асет Мениджмънт” АД дари красива детска площадка. Съоръжението се намира в градинката на площад „Македония” в града и е предназначено за деца до 10 години. Площадката разполага с пъстроцветни люлки, пързалки и катерушки, а инвестицията в нея възлиза на над 10 хил. лв.

Новата площадка беше открита официално на 5 май, в навечерието на празника на града, от представители на маркетинг отдела на дружеството ни, Регионалният ни мениджър за Петрич - Елена Стефанова и кмета на града инж. Вельо Илиев. На събитието присъстваха също Ерия мениджърът ни Юг - Запад Биляна Стефанова, представители на компанията и общината, медии, родители и граждани.

„Сърдечно благодаря на Изи Кредит за това, че дариха на града ни една прекрасна детска площадка. Тя ще зарадва всички родители и деца в навечерието на празника на нашия град 6 май – Гергьовден. Днес Изи Кредит засвидетелства готовността си да работим заедно за изграждането на красиви кътчета, където да растат и играят спокойни нашите деца, защото те са нашето бъдеще. На ръководството на компанията пожелавам много здраве и да продължават да работят все така с професионализъм”, заяви при откриването кметът на Петрич инж. Вельо Илиев. От името на компанията ни изказване направи Елена Стефанова. Поздравления в писмен вид имаше и от маркетинг мениджъра ни Емил Бояджиев, който не можа да присъства на събитието в Петрич заради хубав повод – раждането на първородната му дъщеричка. „Щастливи сме, че подаряваме нещо ценно и красиво на децата в Петрич, точно в навечерието на празника на града. Стремим се да сме полезни на хората не само с основната си дейност, но и като подкрепяме каузи, които са важни за тях. Наскоро организирахме национална дарителска акция за 50 социални заведения в страната, сега градим детски площадки, а от утре ни очакват нови социални проекти”, се казваше в обръщението на Емил Бояджиев.

Лошото и дъждовно време по време на откриването не можа да попречи на празника и след официалното разрязване на лентата, събитието се пренесе в близката пицария, където децата от детска градина „Здравец” изнесоха свое представление с танци и песнички, а организаторите ги почерпиха с пица и им раздадоха подаръци.

Детският кът в Петрич е част от цялостен проект на „Изи Асет Мениджмънт” АД за изграждане на площадки на територията на страната. До края на годината компанията предвижда да изгради такива обекти в още много градове. Площадки Изи Кредит построи вече в Плевен, Костинброд и Казанлък.

Ask a question Задай въпрос