07.04.2023

Изи Кредит задържа талантите тук!

news article image

Влязохме в каузата "България те иска", за да насърчим българите по света да се завърнат у дома

За създателите, ръководството и колегите в Изи Кредит е въпрос на отговорност не само към компанията, но и към обществото да привличаме и задържаме добрите, мотивираните, желаещите да се развиват и учат таланти. С тях ние заедно работим по предоставянето на една от най-добрата услуга и създаваме едни от най-адекватните продукти за потребителите на домашното кредитиране.  Но и заедно гледаме семейства, развиваме регионите и градим общности.

Искаме с нас знаещите, трудолюбивите и можещите хора в България да намират възможност да се развиват. А сънародниците ни зад граница да ни припознаят като добра възможност да се завърнат у дома и да работят за развититето на българското общество.

Заедно с партньорите ни от платформата "България те иска" заснехме серия от видеа, с които разказахме професионалните, но и лични истории на наши колеги от централен офис и търговската ни структура.

Запознай се с Кристина Димитрова от Бургас и Християния Захариева от централния ни офис в София.

Кристина дълги години прекарва летата си, работейки в Германия. Учила е в чужбина и е намерила реализация зад граница. Но сърцето я тегли към България, където намира сродната си душа. А работата в Изи Кредит, която обича и където се чувства оценена, ѝ помага да гради живота си и да се грижи за семейството, което е създала в града, който обича.

Християния е амбициозен млад човек, който расте в кариерата си в централния ни офис благодарение на своя хъс, умения и желание да учи. И на уникалния си подход в работата с колегите и начините да ги мотивира да бъдат по-успешни и по-добри версии на себе си всеки ден.

Вярваме, че с колеги като Кристина и Християния градим компания, с която се гордеем и която е привлекателно място за кариерно и личностно развитие на хиляди хора в цялата страна.

Какво постигнахме с тази мащабна работодателска кампания?

Видяхме, че Изи Кредит е място, където хората работят открито в среда на признание и доверие

Показахме, че Изи Кредит е надежден и отговорен работодател.

Споделихме защо Изи Кредит  е подходяща среда за развитие на умения и качества. 

Ако и ти търсиш възможности за достойна работа и живот в България, виж свободните позиции в предпочитания от теб град.

Ask a question Задай въпрос