21.11.2012

Изи Кредит вече е с репутацията на лидер и по футболните терени

news article image

Лидерска позиция, високи резултати, мотивация, коректност и бързина. Това е Изи Кредит в бизнеса с бързи кредити, но не само. Компанията демонстрира същите качества и на футболния терен, което не спира да й носи успехи.

В събота лидерът в бързите кредити победи с 11:1 Легендите” в турнира Sofia Cup. Головете отбелязаха Шаранков (6), Радински (2), Данов (1), Дешев (1) и Галасков (1). Мълвата за страхотната форма на играчите на Изи Кредит явно се е разнесла бързо, защото Райфайзенбанк 2 дори не се появи за мача си с кредитните консултанти, в пореден двубой от Банковата лига. Така банката загуби със служебен резултат 0:5. При липсата на мач момчетата на Изи Кредит си спретнаха здрава тренировка, за да поддържат високата си форма.

Един от фаворитите за първото място в Sofia Cup 2012, Изи Кредит продължава със солидното си представяне в надпреварата, коментира сайтът football24.bg, организатор на турнира. Отборът е втори във временното красиране, на 3 точки от водача – „Слепите”. В Банковата лига тимът продължава да е лидер.

Ask a question Задай въпрос