02.06.2019

Изи Кредит вече е с нов сайт

news article image

Казват, че промяната е за добро. Това важи особено много, когато говорим за технологични подобрения. И най-вече, когато те са в услуга на човека и му осигуряват по-добро качество, повече сигурност и по-приятно преживяване. Точно това ще откриете в новия ни сайт, създаден изцяло, за да подобри услугата ни и да остави потребителя с усещането, че всеки клиент може да реагира бързо, лесно и самостоятелно в процеса по кандидатстване за кредит.  

Едно от най-големите предимства в обновената версия на сайта е калкулаторът ни, който е и един от малкото на пазара, позволяващ възможност за успоредно сравнение между два отделни финансови продукта. Така, освен че ефективно правите избор между различните ни предложения, бързо и лесно може да прецените кой продукт е най-подходящ за вас. Може да сравнявате два продукта, както и да се откажете от единия и да добавите за сравнение следващ. И всичко това, директно на екрана на компютъра или телефона ви, без да се налага да изследвате подробно менюто – калкулаторът е там, пред очите ви, готов да „отговори“ на всичките ви въпроси в реално време.

Другото предимство на новия сайт е, че позволява клиентът сам да ръководи целия процес – от началото до края – от попълването на формата за кандидатстване за кредит и осигуряването на необходимата информация, до обаждането от страна на кредитния ни център, за да бъдат сверени данните на кандидата и евентуално той да получи своето одобрение. Ако пък предпочитате да спестите малко време и да се оставите в ръцете на нашите специалисти, е осигурена и опцията „Заяви обаждане“, при което наш консултант ще се свърже с вас, за да попълни данните ви и да ви преведе експертно през процеса на кандидатстване.

Най-голямото предимство обаче е прозрачността на кандидатстване и усвояване на кредитите, която новата платформа осигурява. Благодарение на подобрените й функционалности, може да следите подробно статуса си, както и всички направени, предстоящи и оставащи вноски. Тази опция осигурява по-пълноценно преживяване на клиента, което от своя страна поставя основи за още по-високи нива на доверие между компанията и кредитополучателите.

Новият сайт разполага и с т.нар. стики табчета, които осигуряват бърз достъп до възможности като Позвъняване, откриване на Локации, Кандидатстване. Добавени са и всички актуални предложения и промоции с ексклузивни награди, от които вие или членовете на вашето семейство и приятелите ви бихте могли да се възползвате. Има линкове към програмите ни Лоялност и Доведи приятел, с включени всички техни актуални условия. Още по-ясно и видимо са описани основните стъпки за взимане и връщане на кредити. Сайтът разполага и с интерактивна карта с всички офиси на компанията за по-бързото им локализиране от страна на клиентите, както и със списък на офиси на партньори.

Дружеството разполага с над 3 500 консултанта, а в 14-годишната си история е отпуснало повече от 1 800 000 кредита в България. На новия сайт на Изи Кредит освен информация за всички актуални продукти, може да откриете детайли за дейността на компанията, повече за защитата на личните ви данни, правила и условия за ползване на услугите ни и отговори на често задавани въпроси. Не сме забравили и опцията за 24-часово онлайн обслужване на клиенти, достъпно веднага след зареждането на страницата. Добре дошли в света на Изи Кредит! Добри заеми, добри приятели!

Ask a question Задай въпрос