04.11.2013

Изи Кредит вече е достъпен в над 1000 пощенски станции

news article image

Заемите на Изи Кредит вече са достъпни в над 1000 станции на „Български пощи” ЕАД.

Изи Кредит и „Български пощи” ЕАД си партнират успешно от май месец тази година, когато в 238 пощенски станции в 130 населени места започнаха да се отпускат заеми до 3000 лв. Още тогава беше посочено, че броят на пощенските офиси постепенно ще бъде увеличеn, така от средата на октомври нови 800 започнаха да предлагат услугата, а покритието на Изи Кредит придоби още по-голямо измерение.

Чрез мрежата на „Български пощи” ние достигаме до много повече потенциални клиенти, в това число и в най-отдалечените населени места на страната. В комбинация с нашата мрежа от 3000 кредитни консултанта, разпръснати в цялата страна, това ни прави незаменим партньор на хората в случай на нужда от пари назаем”, обясни Иван Кръстев, който ръководи проекта от страна на Изи Кредит. 

Услугата на Изи Кредит и „Български пощи” ЕАД е много бърза, удобна и лесна. Единственото, което трябва да направят клиентите, е да посетят пощенска станция, което предлага услугата или да се обадят на телефон 0700 20012. Одобрението става до 1 час, отново по телефона. 

Заемите на Изи Кредит в пощенските офиси се предлагат в два варианта, в зависимост дали клиентът е работещ или пенсионер - за суми до 3000 лв., с двуседмични погасителни вноски и за суми до 1500 лв., с месечни погасителни вноски.

Ask a question Задай въпрос