01.09.2013

Изи Кредит увеличи офисите си в България до 131

news article image

Изи Кредит, продължава да разширява присъствието си на българския пазар, като разраства мрежата си от офиси и привлича нови консултанти. Най-новите градове, в които компанията стъпи със свои клонове са: Брезник, Божурище, Кубрат и Генерал Тошево. Скоро се очаква да бъде открит офис и в квартал „Бузлуджа” във Велико Търново, с което броят им ще достигне 132.

„Стремим се да достигаме до все повече наши потенциални клиенти и да им предоставяме нашите услуги при минимални изисквания, в максимално кратки срокове и по удобен за тях начин”, коментира Ина Илиева, директор „Корпоративни отношения” на Изи Кредит.

В момента в България за Изи Кредит работят над 3000 кредитни консултанти, които предоставят заемите на компанията в дома на клиентите, спестявайки им време. Компанията предлага кредити и чрез 238 станции на „Български пощи” в 130 населени места.

Изи Кредит развива своя бизнес също в Румъния и Украйна, където притежава над 100 офиса и за нея работят повече от 1600 кредитни консултанти. През следващата година Изи Кредит планира да стартира дейност в Полша. Проучват се също пазарите на Чехия, Словакия, Унгария и Литва.

Ask a question Задай въпрос