13.05.2021

„Изи Кредит става на 16“ и продължава да черпи с много големи подаръци

news article image

Станахме на 16 и защото искахме да споделим радостта и вълнението си с вас, организирахме специална промоционална кампания. „Ставам на 16“ вече зарадва много клиенти с ваучери на стойност 500 лв.

И вие може да се наредите сред щастливците. Трябва ви само малко късмет в томболата, която може да се включите до 31.05.2021 г. Спечелете ваучер за пазаруване на стойност 500 лв. или изтеглете вълшебно късметче в наш офис. Късметчето може да ви донесе брандирана стъклена чаша или 600 бонус точки, които да използвате като отстъпка при усвояване на следващ кредит или за избран от вас подарък от каталога Изи Бонус.

Всяка седмица теглим по двама късметлии, а имената на спечелилите обявяваме на нашия сайт. С радост ви представяме поредния късметлия от кампанията – Р. Генчев, който спечели ваучер на стойност 500.00 лв. Следващите дати, на които ще раздаваме подаръчни ваучери и много усмивки, са 19.05; 01.06.

Включете се и вие, опитайте късмета си. Направете специална изненада на любим човек или поглезете себе си с желана покупка.. Топлите дни ще се редуват с прохладен дъжд, но вие не оставяйте плановете и желанията си за по-късно. С подкрепа от Easy Credit сбъдвайте мечти си тук и сега, без да чакате другия сезон или дните за заплата.

Ask a question Задай въпрос