08.07.2022

Изи Кредит стартира инициативата "Месец на доброто"

news article image

С настъпването на горещите летни дни и водени от доброто в нас, в “Изи Кредит” стартира инициативата "Месец на доброто". Всеки от нас прави добро и това е прекрасен повод да го споделим и заедно да го направим видимо.

Месец юли е отправна точка в подкрепа на нашата човечност и отговорност.

Всеки, самостоятелно или групово, може да участва със стъпки в посока опазване на околната среда; засаждане на растения; почистване; ремонтни дейности, доброволчески труд; грижа за деца, възрастни, болни и хора в неравностойно положение; даряване на продукти, дрехи, вещи, играчки; подпомагане чрез финансови средства; разхождане на кучета в приюти или друго.

Казват, че доброто няма лице и не иска отплата, но през този месец ще разкажем за него чрез личен пример. А първият такъв е чрез колегите ни в гр. Сливен, които преобразиха и облагородиха "Карандила", известната местност в природен парк "Сините камъни", като предизвикаха прилив на гордост и желание да продължим това и още много други дела.

Защото в Изи Кредитработим, творим и се забавляваме за едно по-добро „утре“ за нашите клиенти, колеги, партньори и приятели, за нашите деца, за един по-добър и хармоничен свят.

 

 

Ask a question Задай въпрос