Изи Кредит стана на 17 и раздаде 17 награди

06.06.2022

По случай своя 17-ти рожден ден, Изи Кредит даде шанса на всеки клиент, усвоил кредит в периода 08.04. - 31.05.2022 г., да спечели 1 от 17 страхотни смарт награди. Всеки потребител изтеглен в специалната промоция на Изи Кредит сам избра своя подарък, а изборът не беше лесен, защото списъкът с комплименти съдържаше смарт телевизор, смарт телефон или прахосмукачка робот. „Ставам на 17 и раздавам 17 подаръка“ изненада и с бонус точки, ключодържатели и дъждобрани клиентите, които посетиха офисите на компанията по време на кампанията.

Благодарим на всички потребители, които ни се доверяват когато имат нужда от подкрепа за важните за тях неща. През тези 17 години смело можем да кажем, че установихме дългогодишни контакти и специална връзка с нашите клиенти. Ще продължаваме да развиваме продукти и услуги, които да се адаптират към вашия начин на живот. Заедно с това няма да спираме да залагаме на доброто обслужване и лично отношение на нашите консултанти.

Добри заеми. Добри консултанти.

Още новини
Назад За лятото се подготви и нов апартамент на морето спечели
01.06.2022

Едва ли ще има по-горещо от задаващото се лято. Защото Изи Кредит може да сбъдне твоята мечта да се сдобиеш със собствен апартамент на бълга...

Виж повече
Ask a question
Ask a question Задай въпрос