Изи Кредит спонсорира Oфроуд клуб 4x4 Велинград

09.07.2020

От 26 юни до 28 юни, за трета поредна година, град Велинград бе домакин на Off Road cъбор „Велинград 4х4 и приятели“. Изи Кредит бе сред основните спонсори на събитието, на което присъстваха над 2 000 любители на екстремния спорт, а участие взеха над 600 участници.

Програмата на Off Road

Програмата бе богата и изпълнена със съревнования в различни класове  - прототипи, хард, стандарт, АТВ, мотокрос и дами по трите обособени трасета. Имаше и организирано изложение на атрактивни автомобили, разходки, музика, игри, изненади и награди от всички спонсори. Също така присъстваха изявени имена от българския автомобилен спорт и гости от АФБ.

Съборът е вписан в календара на Автомобилната федерация на България и е сред един от утвърдените и мащабни събития в България.

Изи Кредит като спонсор

Като социално отговорна и дългогодишна компания, Изи Кредит  често спонсорира спортни събития в цялата страна. За компанията е изключителна гордост и чест да подкрепя  значими за местната общност събития, които се провеждат в градовете и техните райони в цялата страна, където компанията развива дейност.

Изи Кредит ще продължи да подпомага и да дава своя принос в различни спортни събития и социални кампании, защото вярваме, че доброто трябва да се предава и да се допринася за развитието на българския спорт.

Ask a question
Ask a question Задай въпрос