09.07.2020

Изи Кредит спонсорира Oфроуд клуб 4x4 Велинград

news article image

От 26 юни до 28 юни, за трета поредна година, град Велинград бе домакин на Off Road cъбор „Велинград 4х4 и приятели“. Изи Кредит бе сред основните спонсори на събитието, на което присъстваха над 2 000 любители на екстремния спорт, а участие взеха над 600 участници.

Програмата на Off Road

Програмата бе богата и изпълнена със съревнования в различни класове  - прототипи, хард, стандарт, АТВ, мотокрос и дами по трите обособени трасета. Имаше и организирано изложение на атрактивни автомобили, разходки, музика, игри, изненади и награди от всички спонсори. Също така присъстваха изявени имена от българския автомобилен спорт и гости от АФБ.

Съборът е вписан в календара на Автомобилната федерация на България и е сред един от утвърдените и мащабни събития в България.

Изи Кредит като спонсор

Като социално отговорна и дългогодишна компания, Изи Кредит  често спонсорира спортни събития в цялата страна. За компанията е изключителна гордост и чест да подкрепя  значими за местната общност събития, които се провеждат в градовете и техните райони в цялата страна, където компанията развива дейност.

Изи Кредит ще продължи да подпомага и да дава своя принос в различни спортни събития и социални кампании, защото вярваме, че доброто трябва да се предава и да се допринася за развитието на българския спорт.

Ask a question Задай въпрос