22.04.2013

Изи Кредит спечели великденския турнир за купа „Олимпия” след 6:0 срещу Технополис

news article image

Лидерът в бързите заеми Изи Кредит спечели своята първа титла в корпоративен шампионат. Вчера в спортния комплекс „Барокко спорт” в Студентски град кредитните консултанти разгромиха Технополис с 6:0 на финала от великденския турнир по минифутбол за купа „Олимпия” и заслужено ликуваха с титлата. Един от най-добрите играчи на Изи Кредит – Филип Филипов, спечели и приза за голмайстор на първенството, след като в 6 мача отбеляза общо 17 гола. Само във финалния двубой Филипов вкара 4 попадения.

Преди това кредитните консултанти отстраниха последователно на четвъртфинал и полуфинал Сайтел и Еко, съответно с 4:1 и 7:2. Така Изи Кредит завърши само с победи, с 33 отбелязани гола и само 6 допуснати – ясен показател за класата на отбора.

Изи Кредит продължава победната си серия и в Банковата лига, където е непоклатим на първото място три кръга преди края и точно преди прекия си двубой с втория в класирането - ДСК. В неделя вечерта кредитните консултанти напълниха мрежата с голове и на „Пълна мрежа” – 6:3, в двубой от 19-ти кръг на Football24.bg Sofia Cup.

Ask a question Задай въпрос