Изи Кредит спечели футболния банков турнир за купата на RD Sport

24 юни 2014
Изи Кредит спечели футболния банков турнир за купата на RD Sport

Изи Кредит спечели футболния банков турнир за купата на RD Sport

24 юни 2014
Изи Кредит e непобедим в корпоративните футболни турнири в България. През изминалия уикенд отборът спечели поредното си отличие – Четвъртия банков турнир по минифутбол за купата на RD Sport.

Срещите се играха на терените на RD Sport до Минно-геоложкия университет в София. В турнира участваха много силни отбори - Първа Инвестиционна Банка, Общинска банка, Армеец, Лев Инс, Печатница БНБ, Уникредит Кънсюмър Файненс и Интеркарт Файненс. По пътя към титлата обаче тимът на кредитните консултанти спечели двубоите си с лекота, а на финала победи амбициозния Лев Инс с 3:0.

След финала всички футболисти на Изи Кредит получиха ваучери за покупка на спортни стоки. Двама от играчите на Изи Кредит спечелиха и индивидуални отличия – Милен Енчев за най-добър вратар и играещият треньор Иван Стоилов за най-полезен играч. Треньорът Иван Стоилов и мениджърът на тима Димитър Панев спазиха традицията от предишни турнири и си направиха обща снимка с титлата.

През последните две години футболният отбор на Изи Кредит спечели десетки титли в най-различни корпоративни турнири. Изи Кредит се нареди и сред четирите най-силни отбора по футзал в България, след като достигна до полуфиналите на държавния шампионат. Преди това тимът стана първи в градското първенство на София и спечели международна титла в Белград. Треньорът на тима Иван Стоилов пък беше избран за национален селекционер на България по футзал.