23.06.2014

Изи Кредит спечели футболния банков турнир за купата на RD Sport

news article image

Изи Кредит e непобедим в корпоративните футболни турнири в България. През изминалия уикенд отборът спечели поредното си отличие – Четвъртия банков турнир по минифутбол за купата на RD Sport. 

Срещите се играха на терените на RD Sport до Минно-геоложкия университет в София. В турнира участваха много силни отбори - Първа Инвестиционна Банка, Общинска банка, Армеец, Лев Инс, Печатница БНБ, Уникредит Кънсюмър Файненс и Интеркарт Файненс. По пътя към титлата обаче тимът на кредитните консултанти спечели двубоите си с лекота, а на финала победи амбициозния Лев Инс с 3:0. 

След финала всички футболисти на Изи Кредит получиха ваучери за покупка на спортни стоки. Двама от играчите на Изи Кредит спечелиха и индивидуални отличия – Милен Енчев за най-добър вратар и играещият треньор Иван Стоилов за най-полезен играч. Треньорът Иван Стоилов и мениджърът на тима Димитър Панев спазиха традицията от предишни турнири и си направиха обща снимка с титлата.

През последните две години футболният отбор на Изи Кредит спечели десетки титли в най-различни корпоративни турнири. Изи Кредит се нареди и сред четирите най-силни отбора по футзал в България, след като достигна до полуфиналите на държавния шампионат. Преди това тимът стана първи в градското първенство на София и спечели международна титла в Белград. Треньорът на тима Иван Стоилов пък беше избран за национален селекционер на България по футзал.

Ask a question Задай въпрос