11.06.2024

Изи Кредит Спартакиада 2024 - Нашият свят си ти! Най-доброто предстои!

news article image

И тази година Изи Кредит проведе дългоочакваното спортно събитие Спартакиада, което отново събра в к.к. Албена над  250 колеги от цялата страна. Вече за 13-та поредна година, превърналото се в традиция спортно приключение сплотява екипа и създава среда на подкрепа, разбиране и споделяне на добри практики. Неслучaйно този път премина под надслова "Нашият свят си ти! Най-доброто предстои!". 

В двата дни на спорт и забавления се проведоха състезания в четири различни дисциплини: футбол, волейбол, тенис на маса и щафетно бягане. Участниците демонстрираха хъс, желание за победа и истинско уважение един към друг. Разбира се, на най-добрите отбори бяха връчени купи и медали, а най-отличилите се получиха специални награди за „Най-добър вратар“, „Най-полезен играч“ и „Отбор с най-много победи в различните дисциплини“ .

Награждаването се състоя в един от ресторантите на плажа в комплекса, на специална галавечеря. Победителите и всички присъстващи заслужено отпразнуваха невероятните си постижения и всички заедно се насладиха на незабравимо лятно парти, изпълнено с много настроение и емоции.

Благодарим на всички колеги за тяхната енергия, отдаденост и нестихващ устрем към нови върхове. Уверени сме, че най-доброто тепърва предстои и нямаме търпение за Спартакиада 2025, в която отново да покажем най-доброто от себе си!

Ask a question Задай въпрос