12.07.2023

Изи Кредит Спартакиада 2023 се проведе през юни в к.к. Албена

news article image

За пореден път Изи Кредит организира спортното събитие Спартакиада, на което колеги от компанията премериха сили в дух на разбирателство и сплотеност.

Тази година Изи Кредит Спартакиада отново бе на гости на к.к. Албена и от 9ти до 11ти юни комплексът беше завладян от спортни емоции! Събитието се проведе под надслов „Уважавайте всички! Не се бойте от никого! Бъдете победители!“, а отбори от търговската структура от цялата страна премериха сили в състезания по футбол, тенис на маса, плажен волейбол и щафетно бягане..

Жаркото слънце и силната конкуренция не попречи на състезателите и въздухът в к.к. Албена бързо се изпълни с настроение, усмивки и устрем за спортни постижения. Съревнованията бяха изпълнени с хъс и желание за победа, а колегите показаха истински феърплей и уважение един към друг. Разбира се, имаше и награди за най-добрите, както и специални награди в категории „Най-добър вратар“ и „Най-полезен играч“, които бяха връчени от изпълнителния директор на Изи Кредит Галин Тодоров и директор дивизия Маркетинг Силвия Александрова по време на галавечеря в един от хотелите на комплекса.

След награждаването, вечерта прерастна в парти, изпълнено с много забавление и усмивки.

И така до следващата година, когато Спартакиада 2024 отново ще събере колеги на трепетно очакваното спортно събитие.

Ask a question Задай въпрос