05.03.2019

Изи Кредит ще зарадва клиентите си за 14-ти февруари със специални подаръци

news article image

Един от най-хубавите празници в календара от началото на годината е Свети Валентин – отбелязва се по традиция на 14 февруари и е повече известен като Ден на любовта. На тази дата влюбените двойки по света изразяват обичта си един към друг, като си правят изненади - изпращат си т.нар. валентинки - дигитални или саморъчно направени поздравителни картички, цветя, балони под формата на сърца, шоколадови изкушения и най-разнообразни други романтични символи.

Любовта е стара като света – тя датира от времето на красивата Елена, непокорния Парис и Троянската война, преминава през враждата на Рим и Египет, завършила с трагичната смърт на влюбените Марк Атоний и Клеопатра, завърта се под балкона на Жулиета, под която грижливо се е притаил Ромео, преминава през химическата лаборатория на Пиер и Мария Кюри, поваля кралската корона, но печели сърцата на британския принц Едуард и неговата разведена американка Уолис Симпсън, гушва се във вечните покои на Шах Джахан и Мумтаз Махал във величествения и енигматичен комплекс Тадж Махал в Индия.

Разбира се, не е необходимо вашата любовна история да е описана в книгите, да е снимана за големия екран или пък да притежава собствена сграда, за да е красива, романтична и спираща дъха. Дори не е необходимо да сте част от официална двойка, за да отпразнувате Деня на любовта. Достатъчно е просто да сте влюбени – в конкретен човек или място, в семейството си, приятелите си, работата си, или в живота. И да вярвате, че Тя – Любовта е навсякъде около вас – и ви застига ежедневно под формата на стотици и хиляди Валентинки. 

Една от тези Валентинки е и настоящата промоция на Изи Кредит, с която ще изненадаме на този 14-ти февруари с подаръци нашите клиенти. Правим най-романтичния жест към своите приятели - всеки клиент, сключил договор за кредит на 14.02., участва в теглене за една гифт карта на стойност 100 лв. или 1 от 10 кошници с лакомства. Успех на всички влюбени в живота и предизвикателствата приятели на Изи Кредит. Пожелаваме ви най-романтичния от всички празници на любовта досега!

Ask a question Задай въпрос