28.02.2017

Изи Кредит ще зарадва 400 свои клиенти пенсионери

news article image

Винаги има моменти, в които парите не достигат, а наистина човек има нужда от тях. В такива ситуации често попадат например не само младите, но и хората в пенсионна възраст. Те обикновено се стремят да се справят сами, за да не притесняват своите близки. Затова се обръщат към финансови институции като Изи Кредит. Компанията е една от малкото, които имат специално разработено финансово решение за пенсионери.

Кредит Пенсионер от Изи Кредит представлява паричен заем за пенсионери с възможност за кандидатстване за суми от 100 лв. до 2 500 лв. и срок на погасяване от 3 до 12 месеца. Едни от основните предимства на продукта са неговите фиксирани месечни погасителни вноски, прозрачните и ясни условия на кредита, бързо одобрение и кандидатстване само с лична карта.

За да предостави още ползи на своите клиенти – пенсионери, Изи Кредит ще зарадва стотици от тях, като им предостави възможност да спечелят 1 от 400 електрически кани за вода. За целта всеки клиент, усвоил Кредит Пенсионер от 1 март до 30 април,  участва в томбола за наградата.  

Когато парите ви трябват, а не стигат, има възможност за решение – Кредит Пенсионер от Изи Кредит.




Ask a question Задай въпрос