Изи Кредит ще зарадва 400 свои клиенти пенсионери

01 март 2017
Изи Кредит ще зарадва 400 свои клиенти пенсионери

Изи Кредит ще зарадва 400 свои клиенти пенсионери

01 март 2017

Винаги има моменти, в които парите не достигат, а наистина човек има нужда от тях. В такива ситуации често попадат например не само младите, но и хората в пенсионна възраст. Те обикновено се стремят да се справят сами, за да не притесняват своите близки. Затова се обръщат към финансови институции като Изи Кредит. Компанията е една от малкото, които имат специално разработено финансово решение за пенсионери.

Кредит Пенсионер от Изи Кредит представлява паричен заем за пенсионери с възможност за кандидатстване за суми от 100 лв. до 2 500 лв. и срок на погасяване от 3 до 12 месеца. Едни от основните предимства на продукта са неговите фиксирани месечни погасителни вноски, прозрачните и ясни условия на кредита, бързо одобрение и кандидатстване само с лична карта.

За да предостави още ползи на своите клиенти – пенсионери, Изи Кредит ще зарадва стотици от тях, като им предостави възможност да спечелят 1 от 400 електрически кани за вода. За целта всеки клиент, усвоил Кредит Пенсионер от 1 март до 30 април,  участва в томбола за наградата.  

Когато парите ви трябват, а не стигат, има възможност за решение – Кредит Пенсионер от Изи Кредит.