16.04.2012

Изи Кредит ще участва в турнир в подкрепа на националния отбор по футбол за бездомни

news article image

 

Една от водещите компании за бързи кредити в България - Изи Асет Мениджмънт АД (Изи Кредит), ще се включи със свой отбор в започващия днес (17 април) Турнир на надеждата в подкрепа на българския национален отбор по футбол за бездомни - Отбора на надеждата, който ще участва на Световното първенство за бездомни хора в Мексико Сити през октомври тази година.

 

Турнирът ще се проведе в спортната зала в столичния квартал „Челопечене” и ще продължи до 29 април. В него ще участват общо 12 фирмени отбора, разделени в три групи по четири отбора. Изи Кредит е в една група с мобилния оператор Глобул и производителя на препарати за дома и тялото Фикосота Синтез. Лидерът в бързите кредити играе с тях съответно на 19 април от 21:00 часа и 21 април от 20:00 часа. Първите два отбора от всяка група се класират на четвъртфинали.

 

Турнирът на надеждата има благородна цел - с набраните средства от такса участие ще се изгради специално игрище, което ще е аналогично на тези от световните първенства по футбол за бездомни хора. Игрището е с размери 22х16 метра и е оградено от специална мантинела с височина 1.1 метра. Вратите също са нестандартни и имат дължина 4 метра и височина 1.3 метра. На него ще се подготвя Отбора на надеждата, който ще представя България на Световното в Мексико Сити.

 

Подробности и програма за турнира може да намерите тук.

Ask a question Задай въпрос