09.09.2014

Изи Кредит ще участва в „Кариера в България. Защо не?” за четвърта година

news article image

Изи Кредит ще разчита на българи с професионален опит и образование в чужбина за развитието на бизнеса си извън България. Възможностите за международна кариера в компанията-лидер в бързите кредити ще бъдат представени на седмото поред изложение „Кариера в България. Защо не?”. Форумът ще се проведе на 10 септември в Интер Експо Център в София, а Изи Кредит ще участва за четвърта поредна година.

По традиция щандът на Изи Кредит е сред най-посещаваните на изложението. Бизнесът на компанията, в това число и извън България, се развива много динамично, което предоставя отлични възможности за професионална реализация именно на българи с опит и образование в чужбина. В момента Изи Кредит работи в три страни извън България – Румъния, Украйна, и Полша. И в трите филиала топ мениджърските позиции са заети от българи. Компанията планира да навлезе в още страни в Европа. До края на годината се предвижда стартиране на дейност в Чехия и Македония. „Изи Кредит е чудесна възможност за всеки, който иска да се развива професионално в голяма българска компания с международни стандарти на работа. Предстои откриване на филиали в нови страни и ще имаме нужда от образовани и можещи българи, които да ни помогнат за постигането на бизнес целите ни”, посочи Велислава Николова, ръководител „Подбор на персонала” на Изи Кредит.

На щанда на Изи Кредит, участниците във форума ще могат да научат също за стажантската програма на компанията, както и за програмите за професионално развитие и възможностите за индивидуално обучение.

Всеки, който е заинтригуван от международна кариера в Изи Кредит, може да се регистрира за участие във форума - http://karieravbulgaria.com/registraciya/, и да посети шанда на Изи Кредит.

Ask a question Задай въпрос