15.08.2022

Изи Кредит ще те отведе в нов апартамент и на море

news article image

Лятната промоция на Изи Кредит продължава до 31 август 2022г. и ще награди един щастливец с чисто нов апартамент на българското Черноморие.

Участието в специалното теглене за голямата награда не е обвързано с усвояването на кредит и всеки може да се включи и да предизвика късмета си.

Броени дни преди края на страхотната ни кампания е време да издадем и малко повече за мечтания подарък. Сигурно се чудиш къде се намира така изкусителната награда – на морето, но къде точно? Ами, чуденето приключва тук - Слънчев ще е брегът, както и курортът. Точно така, апартаментът, който Изи Кредит подарява се намира в най-големия и посещаван български курорт – Слънчев бряг.

С фин  златистожълт пясък Слънчев бряг е мястото, което ще ви подари незабравими спомени. Слънчев бряг е едно от малкото места по Черноморието, където все още могат да се видят естествени пясъчни дюни, в които виреят над 16 вида редки растения. Ако си любител на спортните активности курортът предлага идеални условия за сърф, гребане, водни ски, тенис, плажен волейбол, мини голф и още безброй възможности.

Затова не губи време, а в томболата се включи. Обади се на номер 0700 18 100 или попълни формата за участие.

Ask a question Задай въпрос