10.09.2012

Изи Кредит ще предложи мениджърски позиции на форума „Кариера в България. Защо не?”

news article image

Летящ старт в кариерата, обучения, социални придобивки и професионално развитие в България и чужбина. Това ще предложи лидерът в бързите заеми - Изи Кредит, на талантливи и амбициозни българи на предстоящия форум „Кариера в България. Защо не?”. Форумът ще се проведе на 13 септември в Интер Експо Център в София.

Ще търсим интелигентни, образовани и амбициозни хора, които имат бизнес мислене, отворени са към чужди езици и култури и експериментират отговорно. Нужни са ни смели, комбинативни и инициативни хора, които освен лидери са и екипни играчи, обясни Горан Арсов, директор „Човешки ресурси” на Изи Кредит.

Компанията ще участва във форума „Кариера в България. Защо не?” за втора поредна година. Както през миналата, така и през тази силен интерес сред посетителите се очаква да предизвикат възможностите за работа във филиалите на Изи Кредит в чужбина. На събитието в четвъртък ще бъдат обявени няколко ключови позиции за тях на ниво мениджмънт. Освен в България, компанията работи още в Украйна и Румъния. До края на годината ще бъде открит и филиал в Камбоджа – една от най-бързо развиващите се страни в Азия. За успешното развитие на всички тях се разчита на български мениджъри. За задграничните ни филиали са ни нужни граждани на света, които следят какво се случва по целия свят. Търговският опит също е важен, защото навън адаптираме успешния бизнес модел на Изи Кредит от България, посочи Валентин Гетов, директор „Международна дейност” на компанията.

 

В момента Изи Кредит търси активно и мениджъри и кредитни консултанти за търговската структура в България.

Ask a question Задай въпрос