02.06.2014

Изи Кредит ще подкрепи велокроса за деца на Az-deteto.bg

news article image

Компанията-лидер в бързите кредити - Изи Кредит, ще подкрепи традиционния велокрос за деца в София, организиран всяка година от детския уебпортал Az-deteto.bg, със съдействието на Столична община. Тазгодишният детски велокрос ще се проведе на 7 юни, събота, от 9.00 ч. в парка „Заимов” (при централния вход около розариума).

Участие в забавната спортна надпревара ще вземат деца до 12 години, разделени в 5 възрастови групи. Всяка група ще трябва да измине различна дистанция, а най-добрите ще спечелят страхотни награди.Подробна информация за велокроса и регистрация на участниците тук.

Изи Кредит е основен спонсор на събитието и е подготвил много приятни изненади за участниците и всички деца. Компанията ще подсигури част от наградите за победителите във велокроса. Нейни представители ще подаряват също бонбони, балони, тениски и шапки.

Опитваме се да сме полезни на обществото, като подкрепяме важни проекти и каузи, които допринасят за доброто му развитие. Искаме децата да спортуват колкото се може повече, защото спортът е здраве.”, обясни Станимир Василев, председател на съвета на директорите на Изи Кредит.

Подкрепата за спорта като здравословен начин на живот е ключов елемент в политиката за корпоративна социална отговорност на Изи Кредит. Компанията вече втора поредна година организира верига национални спортни празници „Спортувай с Изи Кредит в твоя град”, в която хиляди участници, в това число и много деца, се състезават в три спорта - лека атлетика-крос, колоездене и баскетбол 3 на 3. Компанията е генерален спонсор и на Софийския маратон.

Ask a question Задай въпрос