01.03.2024

Изи Кредит се присъедини към благотворителната инициатива на НССБ

news article image

Националното сдружение на сираците в България (НССБ) стартира за девета поредна година инициативата "Фестивал на красотата“. Чрез нея се осигуряват празнични тоалети и обувки на абитуриенти, които са сираци, с един родител или от семейства с остри социални и здравни проблеми.

Тази година директорите на различни училища са изпратили своите мотивирани писма за подкрепа на зрелостници, които през май  предстои да завършат успешно средното си образование. От всички 26 абитуриенти, които имат нужда от подкрепа, 6 са момичета от училища в Никопол, Белене, Кнежа и Плевен и Роман, а 20 са момчетата.

На 29 февруари се проведе благотворителна вечер в подкрепа на зрелостниците, в която ние от Изи Кредит се присъединихме като партньор. Също така осигурихме обувки и бижута за предстоящия бал.

По време на събитието бяха връчени и националните награди  "Добродетел” за 2023 г. В каузата се включиха редица компании и водещи медии, с което показаха силната обществена ангажираност към млади хора в нужда. Нашият колега Генади Иванов - мениджър “Развитите в София”, получи персонален приз „Добродетел 2023”. Той е още един добър пример, с който се гордееем и доказва, че силата на доброто е за споделяне.

 

Благодарение на все по-голямата подкрепа НССБ ще може да осигури мечтаните тоалети за абитуриентите и ще организира незабравима празнична вечер за тях.

Ask a question Задай въпрос