07.12.2020

Изи Кредит със своя Елха на таланта пред НДК

news article image

За втора поредна година, в градината пред НДК, грейнаха приказно украсени живи „Елхи на таланта“

Те са част от едноименната коледна благотворителна кампания на Фондация „Стоян Камбарев“. Една от тях е и елхата на Изи Кредит, които са сред партньорите на проекта.

Посланици на инициативата са едни от най-обичаните български звезди:

  • Мария Илиева
  • Любо Киров
  • Миро
  • Виктория
  • Деси Тенекеджиева

 

Посланието на „Елхи на таланта“:

То е всеки, който пожелае, да украси своя жива елха, като направи дарение, което ще подпомогне конкретно талантливо дете от многодетно семейство в затруднено положение. На всяка елха ще има красива табелка с лични празнични пожелания от дарителя. Благотворителната кампания ще покрие пълните едногодишни финансови разноски на детето в сферата на изкуството, в което то твори. От този момент нататък тези талантливи деца ще станат част от голямото семейство на фондация „Стоян Камбарев“, която ще следи тяхното развитие и ще ги подкрепя и в бъдеще.

Семействата на талантливите деца също ще получат много подаръци и ваучери за покупки в хранителни вериги, търговски центрове, книжарници и др. от дарители в кампанията.

Подаръци за всяко избрано от Фондацията семейство ще дарят и Изи Кредит.

Елхите на таланта са разположени пред главната алея на НДК в периода от 1 декември 2020 г. до 15 януари 2021 г. и водят към голямата коледна елха на Столичната община. След свалянето на украсата всички живи елхи ще бъдат дарени на общината и засадени в „Гората на таланта“, чието начало бе поставено миналата година в Южния парк.

 

 

Ask a question Задай въпрос