Изи Кредит със своя Елха на таланта пред НДК

08 декември 2020
Изи Кредит със своя Елха на таланта пред НДК

Изи Кредит със своя Елха на таланта пред НДК

08 декември 2020

За втора поредна година, в градината пред НДК, грейнаха приказно украсени живи „Елхи на таланта“

Те са част от едноименната коледна благотворителна кампания на Фондация „Стоян Камбарев“. Една от тях е и елхата на Изи Кредит, които са сред партньорите на проекта.

Посланици на инициативата са едни от най-обичаните български звезди:

  • Мария Илиева
  • Любо Киров
  • Миро
  • Виктория 
  • Деси Тенекеджиева

Посланието на „Елхи на таланта“:

То е всеки, който пожелае, да украси своя жива елха, като направи дарение, което ще подпомогне конкретно талантливо дете от многодетно семейство в затруднено положение. На всяка елха ще има красива табелка с лични празнични пожелания от дарителя. Благотворителната кампания ще покрие пълните едногодишни финансови разноски на детето в сферата на изкуството, в което то твори. От този момент нататък тези талантливи деца ще станат част от голямото семейство на фондация „Стоян Камбарев“, която ще следи тяхното развитие и ще ги подкрепя и в бъдеще.

Семействата на талантливите деца също ще получат много подаръци и ваучери за покупки в хранителни вериги, търговски центрове, книжарници и др. от дарители в кампанията.

Подаръци за всяко избрано от Фондацията семейство ще дарят и Изи Кредит.

Елхите на таланта са разположени пред главната алея на НДК в периода от 1 декември 2020 г. до 15 януари 2021 г. и водят към голямата коледна елха на Столичната община. След свалянето на украсата всички живи елхи ще бъдат дарени на общината и засадени в „Гората на таланта“, чието начало бе поставено миналата година в Южния парк.