19.05.2016

Изи Кредит с подкрепа за две значими спортни събития в България

news article image

Финансовата институция за потребителски кредити Изи Кредит ще подкрепи две значими спортни събития в страната, които ще се проведат в столицата в края на месец май.

Футболните емоции и изживявания за предстоящия двубой за Финала на купата на България по футбол между отборите на ПФК Монтана и ЦСКА ще преминат със съдействието на Изи Кредит. Компанията е един от спонсорите на едно от най-значимите футболни събития на страната за тази година. За целта организацията е разработила атрактивна маркетингова кампания, която ще се реализира по време на събитието. Двубоят е на 24 май и ще се проведе на Националния стадион „Васил Левски“.

След фокуса си върху професионалния футбол, финансовата институция Изи Кредит ще партнира и на друго съществено спортно събитие, което ще се състои в столицата на 28 май – спортния празник по лека атлетика за деца „Тереза Маринова и приятели“. Седмото издание на инициативата ще се проведе в Национална спортна академия, като ще включи лекоатлетически надпревари в четири дисциплини за деца на възраст от 6 до 12 години от цялата страна. Турнирът „Тереза Маринова и приятели“ се подкрепя от Изи Кредит за втора поредна година.

Двете партньорства на Изи Кредит кореспондират с политиката на компанията за корпоративна социална отговорност, която тя реализира повече от 11 години.


Ask a question Задай въпрос