18.02.2016

Изи Кредит с отличие за устойчив и отговорен бизнес

news article image

Финансовата институция за потребителски кредити Изи Кредит (Easy Credit) стана „Компания на годината 2015“. Изи Кредит получи престижното отличие за „Устойчиво развитие, отговорно кредитиране и етичност в небанковата сфера“ в категорията „Финансов сектор“ на ежегодните награди на списание Business Lady. Компанията получи приза на специална церемония, която се проведе в столицата, и на която присъстваха представители на бизнеса от различни сектори, медиите и правителството на страната.

Отличието на Изи Кредит взе г-н Валентин Гетов, дивизионен директор „Продажби и Маркетинг“ в компанията. Наградата беше връчена от г-жа Детелина Смилкова, вицепрезидент на Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и Председател на Българската асоциацията за управление на хора.

Г-н Гетов поздрави организаторите за чудесната инициатива, с която се дава гласност на добрите бизнес практики в страната, както и благодари за високата оценка. „За нас наградата е много специална, тъй като тя е резултат на всичко онова, което правим като надеждна организация вече над 10 години. Тя обаче, е и отговорност, за това да продължаваме да се развиваме устойчиво като компания. Уверени сме, че ще успяваме, благодарение на доверието на нашите клиенти и страхотната работа на екипа на Изи Кредит, за което им благодаря“, коментира г-н Валентин Гетов.

Годишните награди на списанието се провеждат за четвърта поредна година, като в изданието за 2015 г. участие взеха деветнадесет водещи компании и медии в България.











Ask a question Задай въпрос