09.03.2017

Изи Кредит с ново вътрешно състезание под мотото „Направи лятото си незабравимо"

news article image

Като иновативна компания и голям работодател, финансовата институция Изи Кредит стартира мащабно вътрешно предизвикателство за своите кредитни консултанти и служители, част от търговската му структура, което ще продължи до края на месец май.

Това е първата вътрешна кампания за тази година, която се очертава да бъде изключително атрактивна. Чрез томбола, Изи Кредит този път ще подари още повече награди на своите най-добри и успешни консултанти и мениджъри от цялата страна – 2 страхотни чисто нови автомобила, две 5-дневни All Inclusive почивки за цялото семейство на българското черноморие и две парични награди по 1 000 лева.

Вярваме, че нашите мениджъри и кредитни консултанти са гръбнакът на нашата успешна компания. Поради това винаги се стремим да поставяме фокус върху допълнителното им стимулиране т.к. са лицето на нашия бизнес, предоставяйки финансови услуги от врата до врата.

За да се включат в състезанието, кредитните консултанти и съответните служители, част от търговската структура на компанията трябва да постигнат определен резултат при обслужването на клиентите на Изи Кредит.

Успех на всички участници!

Ask a question Задай въпрос