07.05.2015

Изи Кредит с ново лого и тв клип за 10-ия си рожден ден

news article image

Изи Кредит стана на 10. През април се навършиха десет години, откакто компанията промени към по-добро финансовите услуги в България и Европа, като ги направи по-достъпни, по-сигурни, по-бързи и удобни за много повече хора. За десет години над 1 000 000 заема в България и още пет страни! За 10 години над един милион сбъднати желания и мечти. Десет години надежден и коректен партньор в ежедневието и за специалните моменти! 

Водещата компания в България в небанковите потребителски кредити посреща юбилея си с ново, модерно лого, отличаващо марката й още по-ярко на пазара. Логото съдържа в себе си знак и надпис и представя Изи Кредит в една нова и съвременна светлина (на снимката). „Вече 10 години вървим заедно с нашите клиенти и партньори, но това е само началото. Не спираме дотук. Продължаваме да се развиваме и гледаме напред в бъдещето. Новото ни лого отразява нашия непрекъснат стремеж за развитие и навлизането на компанията в нови пазарни сегменти с нови иновативни продукти и услуги. Новата ни визия ни прави още по-разпознаваеми сред по-младите ни клиенти”, коментира Иван Симеонов, директор „Маркетинг” на Изи Кредит.

Успоредно с новото лого, Изи Кредит стартира във всички основни медийни канали и имиджова кампания под мотото „Това е само началото”. Част от нея е и новият тв клип на компанията, излъчван в момента по всички водещи тв канали. По случай десетия си рожден ден, Изи Кредит отправи и специално промоционално предложение към всички свои клиенти. Всеки, който изтегли заем от компанията в периода 7 май-7 юни и изплати погасителните вноски по него не по-късно от 10 дни след договорения срок, ще ползва напълно безплатно 10% от сумата (главницата) на кредита, без да плаща лихва или да дължи каквото и да било оскъпяване.

За изминалото десетилетие Изи Кредит отпусна над 1 000 000 кредита в общо шест страни - България, Румъния, Украйна, Полша, Чехия и Македония. Днес компанията е лидер в своя сектор в България, като притежава 140 офиса в цялата страна. Във всеки един момент, 7 дни в седмицата, близо 3500 кредитни консултанта на Изи Кредит, са готови да предоставят пари назаем на всеки, бързо, удобно и при минимални изисквания, с персонално обслужване, директно в дома. Компанията отпуска кредити и чрез близо 2000 пощенски станции в цялата страна.

Изи Кредит е и сред най-бързоразвиващите се финансови институции в Централна и Източна Европа. Компанията непрекъснато разширява бизнеса си в Европа и има амбицията да се превърне в лидер във всички страни, в които предоставя услугите си. „Навсякъде, където работим, ние се придържаме към високи етични стандарти и предоставяме нашите услуги отговорно и при ясни за клиентите условия, като се съобразяваме с нуждите и възможностите на кредитополучателите”, коментира Неделчо Спасов, член на съвета на директорите на Изи Кредит, която е сред основните учредители и членове на Асоциацията за отговорно небанково кредитиране.

Ask a question Задай въпрос