05.09.2022

Изи Кредит с нова услуга – бързо усвояване на кредит по номер на банкова карта

news article image

Вече не е нужно да търсиш и да помниш своя IBAN, защото ти е нужен само номера на твоята карта.

За нас в Изи Кредит удобството на клиента и бързината и лекотата на използване на продуктите ни винаги са били с най-висок приоритет. Подхождаме новаторски към всяка нужда и се стараем да улесняваме с още и още функционалности и услуги нашите клиенти. Щастливи сме, че в духа на организационните ни ценности, в устрема си да бъдем винаги най-добрите и за да изразим своя новаторски дух, вече можем да се похвалим с нова услуга.

Най-новата възможност да получиш одобрения ти кредит по желаната от теб банкова карта и то без да се налага да въвеждаш IBAN номера на сметката на съответната карта. Трябва само да въведеш номера, изписан на картата ти, на съответното място и да изчакаш едва няколко минути.

Елементарно и светкавично, нали?

Как точно става това?

·        Влизаш в профила си на нашия уеб сайт.

  • След избор на сума и срок на кредита посочвате начин на усвояване на сумата по него.
  • От падащото меню ще видиш три (3) начина на усвояване:
    • В офис;
    • По банкова карта;
    • По банкова сметка.
  • След като избереш банкова карта, ще видиш ново падащо меню с опция да избереш дали да усвоиш по вече използвана карта или да въведеш нова такава.
  • Ако усвояваш по карта за първи път или ще усвояваш по нова банкова карта, първо трябва да изпратиш искането си за кредит. От страницата, която ще ти се отвори и ще изпише, че заявката е успешно изпратена, ще бъдеш прехвърлен към страница на партньора ни iCard, където да въведеш данните на картата си.

Информация и насоки ще получиш и на сайта ни със следния текст:

  • Когато избереш усвояване по банкова карта: Моля, попълни своята заявка за кредит и след като я изпратиш, не затваряй страницата, за да можеш да попълниш данните на своята банкова карта.
  • Когато избереш да усвоиш по нова банкова карта: Ако си избрал да добавиш нова банкова карта, по която да усвоиш своя кредит след одобрение, моля, попълни своята заявка и след като я изпратиш, не затваряй страницата, за да можеш да попълниш данните на своята нова карта.
  • В зависимост от банката издател на картата е възможно да бъде изискана 3D парола на картата. Времето на превода зависи и от банката издател на картата и условията на банката.

 

С Изи Кредит винаги е лесно и удобно, където и както пожелаеш може да кандидатстваш и да усвоиш кредита си.

Ask a question Задай въпрос